Thursday, January 19, 2012

Sukaneka Usrah IPG Kent

Assalamualaikum ya all... keyfa halukum? hari ni just nk update pasal aktiviti sukaneka yang telah selamat dijalankan dengan jayanya petang semalam.. yeaa..! yang pastinya aktiviti ini diadakan bagi mengeratkan lagi silaturrahim sesama muslimat especially yang terlibat dengan usrah IP.. overall, aktiviti sukaneka tu memang best sangat.. sampai ada yang hampir putus nafas berlari2, ada juga yang hampir tekeluar isi perut ketawa2..ishh ishh... macam2 ragam ok.. btw, syukran jazilan kepada ajk yang menganjurkan aktiviti ni n juga kepada smua yang bagi kerjasama dengan baik..yeay... <3

ajk penganjur

cik mimey

yeaaa! fadthia n de geng

"Ehem2, ketawa sopan dlu" ... :D

amalina n intan <3

Galah Panjang

x tahu lah pa benda nama game ni, tp yang pastinya mmg best n PEEEENAATT!!

eto dia..! cik yan el rose..haha

ni namanya 'bola ditampar'..yang baju kaler purple tu books of record suda main game ni .. xD

galah panjang lagiii....

sempuut... -_-"

best team yo..haha xD

otokee..tak tahu yang baju kelabu tu nampak apa smpai wat expresi mcm tu..nmpak Beradd Fit kali =,="

hahahah..muka was2... xD

yeehaaa.. my ball!

that's all.. yang penting smua hepy n enjoy...

kbai......

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...