Friday, December 2, 2011

Baby Sitter vs Nak Cantik!


Salam smua.. (sape2 yg bce entry ni la)..hehe.. Pe khbr? cuti dah lma start..tgk2, belog aku awl plak cuti nye ye..haha.. (asyk gelak je, tampo nak??!) eh2..ok2, back 2 da topic..

mmg lah..muka aku mmg dah kne cop jd baby sitter loni (nany)..otokee..! haha.. pe idaknyo, jge ank buah shari, jge adk2 kecil sminggu..wuu.. skg ni pun pnjgaan lom berakhir... sabo je la..sikit hari lg aku dh nk terbang g Tanah Melayu.. alhamdulillah.. murah rejeki thn ni dpt jln ngn kwn2.. hrp2 smuanya ok..

o ye, nk tw x, cuti2 ni mmg susah kn nk kwal nafsu makan kan..habis naik berat badan..muahaha..! dr berisi jd gendot..muka pun dh naik jerawat neyh.. aku maseh ingt lg tym primary school muka aku punyaaa laaa... mcm hampeh! byk jrwt n gtal plak 2..mcm kne resdung je..tp xdop gak..hehe.. nk taw cne aku dpt hilangkan sgala natang2 2? ok ni tips simple dy yg aku bca kt bku dlu n apply kt muka n hasilnya mmg best..:

MASKER KUNYIT:

1. Sediakan bahan2 : asam jawa, kunyit hidup, bedak sejuk, limau nipis

2. tumbuk kunyit hdup smpai lumat n campur dengan bedak sejuk. yang asam jawa 2 ambik air dy sket je..jgn ambik banyak 2 tomaq haloba 2.. n smua bhn2 2 cmpurkn skali.. pastikan x cair sangat n x pekat sangat.. kalo cair, tmbah bdk sejuk, kalo pekat sangat, tambah air asam jawa

3. jadikan dy sbgai masker n sapu rata kt muka. bole ltak kt muka hari2

haa..ni la jd muka korang nt.. (mcm jd org kne pnyakit kuning taw lpas basuh nt..hehe)
gambar hiasan. sumber: Google image

4. biar smpai kering n then bilas. oh ya, masker yg lebih yg x guna 2 leh simpan dalam peti sejuk then bole guna lg kemudian hari.

5. limau nipis 2 pulak korang leh wat air utk basuh muka nak perangi jerawat2 yg menggeramkan 2.. yg pnting tym basuh 2 mmg akan rasa pedih gila2.. limau kowt mmg lah pedih kan..wt 3 kali seminggu

6. usaha + doa + tawakal = berjaya.. kne konsisten pkai tw.
hehe..tp kan ubat mujarab wt muka nmpk berseri mmg air wudhuk jugak la.. =))

selamat mencuba..!

ilal liqa' wa ma'assalamah <3

Wednesday, November 9, 2011

Final Countdown 2011!


Assalamualaikum... hye, keifa halukum? alhamdulillah, hari ini, masih lagi diberi peluang untuk menghirup udara dunia dan menikmati nikmat2 yang diberikan.. (laa, bca je?? ucp la Alhamdulillah =)) ok, hari ni x nk ckp bnyak jgk, just nk ucapkan selamat menjalani final exam for IPG student sluruh Malaysia especially 4 kampus Kent ... selamat berjuang n maafkan salah silap hamba..hamba byk kkurangan dan kelemahan :'(

about felt craft, alhamdulillah dah ciapkan oder2 yg lalu.. n now i'm focus on exam!! (yela 2 -_-)
lpas exam bru buka tempahan blk..hehe


p/s: doakan sy utk lulus cemerlang final exam ni ^^v

Wednesday, November 2, 2011

Visit us! Efjay's Craft!

Efjay's Craft

" Zero to Pro...gift from the Creator..."

just a simple entry today..
(spatutnya tgh study ni..tp...%$%#$^%&%^&%*&%!@$%!!)

jom singgah!



si pinky yg comel!


Tuesday, November 1, 2011

Join Churp! Churp! then dapat $$$..kihkih

cara mudah nak join churp! churp!..hehe

klik je link kt bawah ni (klo x dpt, copy n paste kt search tu):

http://www.churpchurp.com/farahhawani88/share/churpchurp-invite

1. dy ada suh sign in thru FB or Twitter klo nk sign up jd ahli..

2. dy akan suh korg isi detail ringkas pasal diri (ala type je x susah pun.. mcm nk isi borang nak wat pinjaman buku teks je..haha @,@)

3. dy akn ajar korg step by step nk aktifkan akaun (isi je smua, yg pnting ade FB or Twitter or YM, or BLOG) hah! kan senang..

4. bsdia nk promotekan iklan dy..post je lah kt mna2.. every click on that link that u post has a lot of meanings ($$$) ka-ching! ngehngeh..

5. try it out...

Now you can earn rewards by sharing through facebook and twitter with #ChurpChurp! How cool is that?

Now you can earn rewards by sharing through facebook and twitter with #ChurpChurp! How cool is that?

salam, alooha..! hehe.. saje je nk type2 kat cni.. ni ekceli dah lama dah dgr pasal churp! churp! ni.. n most of my friends join this site.. saya pun nak try jugak lah..haha.. dah ada kwn offer join..join je lah.. x salah pun kan.. nak try cari duit poket dengan tolong promote iklan churp! churp! ni.. wat i know, they said that diaorang ni blnja manyak $$ untuk promote iklan ni n org nak tgk site diaorang ni.. so, jom r.. di samping dpt tlong, dpt $$ jugak walaupun sket..huhu

Monday, October 31, 2011

Tragedi KemalanganKeretapi Sabah Berlanggar Dengan Lori Tangki Minyak Shell - 21 orang maut


sumber- Berita Harian

Salam.. smua tahu, segala yang terjadi adalah ketentuan-Nya..

dan pada hari ini saya telah digemparkan dengan berita tragedi kemalangan keretapi Sabah bertembung dengan lori tangki minyak Shell.. it was soo unexpected..

acctually kretapi 2 pun baru je mula beroperasi balik..x silap saya tahun ni.. member saya pun slalu gak naik ketapi ni nak blk beaufort.. then, this was actually happened today.. innalillahi waiina ilahi rajiuun~


everyone talk about this...

but confusing me, saya dgr they said that almost 21 person died on that tragedy.. but news on the tv said it is just 6 person was injured.. which one is true?? then saya pun nak tggu brita seterusnya.. ade pa pe brita share ye.. ya Allah.. Risau..

~takziah...inallaha ma'ana~

Sunday, September 25, 2011

It's Been A While

Assalamualaikum..kian lama tidak bersua, apa khabarnya di sana?? hehe.. rasa nak ketok je kpala kn sb jd blogger tp mcm chipsmore..jap de jap xdak..hadeih.. so, spjg kdiaman aku (-_-).., byk kesah yg tjadi.. hayatilah...

1. Aku lpas je cuti raya 2, tros PBS (Pglmn Berasaskan Skolah). so tym ni aku kne kt SK. Pangkalan tentera TLDM kt sepanggar, KK. Aku ngan member aku 4 org lg, yan,, dila asma n pijul sehati sejiwa tiap2 hari ulang alik dr IP nk pg ke skolah 2..jauh la jugak.. tepi laut..(dah nmanya pangkalan tentera kn -_-).. n tiap kali nk masok msti kne tggal ic n amik pas pelawat..huuuhu.. tempoh msa kt skola 2 selama seminggu tolak 1 hari (korg kira la sndiri)..then, habes..


aku sayang mreka... T_T

2. Dinner perpisahan lect JAPIM. so smua unit under JAPIM n bbrapa org psyarah trut sma ekot pg mkn2 smpena pemergian lect ktaorg. 3 tros taw nk pindah. Ust. Abdul Satar bin Mohamad, Ustaz Nik Hassan bin Seman n Ust. Rusydi Abdul Majid.. siyes ckp yg mreka sgt2 best.. T_T.. sedih dorg dh meninggalkan Kent.....

heehe

3. Aku x ingat dah watpe.. yg aku ingat aku sangat Bz mcm bzzzzz kpla sb pkir nk slesaikan asggment..huhu.. last minute punye pasal..hah! padan muka..tp alhamdulillah.. selesai

4. Pameran Literasi Bahasa.. semua unit PISMP semester 2 brtungkus lumus menjayakan pameran tsbut. best gak stay up smpi kul 4 pagi.. top x bestny sb x rmai sgt bdk opsyen lain dtg.. ntah g mna dorg tuh.. xpe2..tp mmg hapening sb ktaorg sdiakan tmpt mnonton wyg upin dn ipin (-_-) ehe!...

just a quick update from me.. =)

wassalam..
tido bce doa...

Saturday, August 13, 2011

Craft Draft

Salam alayek... hari ni smpt nk update mnde ni je..sb td dh pnt round2 KK looking 4 baju raya n other stuff.. but hampeh, dpt 1 bju raya je yg bknan d hati.. (syukur la nak...)... nyway, sblm cuti raya, mmg nk 2nd round lg..hehehew.. so, njoy da pics..^^v


ni pilihan kaler yg available skg.. cntek kn? bru smpi td..hehe


haa..ni laa yg brkaitan dgn tjuk entri kita hri ni..draf bg kraf yg tgh on da road..


Ngee... ini hencik Leslie yg punya oder... ok ka les??he

soleh selehah..

soleh solehah pink putih..kemungkinan bsr penulis punya..hahahaah *ngarut


so, wait 4 them 2 become d real one k.. ^^v

till then, adiosss....wassalam..* tido laa, nt x bangon sahur pulak..grrr....


Wednesday, August 10, 2011

Another Felt Craft

hehe..sory ler tuan2 n puan2... skali timing malas, haa..,pmalas tahap gaban nk update belog.. siap ade bkurun2 lg famili labah2 beserta sesawangnya (sesawang?? -_-)... then skali rajin, byk pula nk post..huhu..skadar gambar cuci mata.. yela.., drpd dok tgk bnda x elok, haa, mai cni..ni bnda elok sket..hehe.. selamat berpuasa....^^v


RM3

cantik kn wrna putih n pink..wewewewe~

RM5 sepasang



RM3

aku lupe dah ape nama natang ni..huhu

Amalan Ringkas Hari Raya


Assalamualaikum...hari nie mood2 nk bagi tazkirah..(eekk...layakkah aku???)..T_T....
just nak share sumthin..walaupun lom nk raye laie, tp bole gak baca2 kn...

petikan dari laman web Ustaz Zaharuddin
http://www.zaharuddin.net/


RINGKASAN AMALAN DI HARI RAYA

Di hari mulia Syawal ini pula, umat Islam adalah amat digalakkan untuk :-

1) Mandi sunat hari raya sebelum keluar menunaikan solat sunat idil fitri .

Ulama besar Tabien Said Bin Jubayr berkata : "Tiga perkara sunnah di hari raya iaitu antaranya : mandi sunat sebelum keluar solat hari raya".

2) Menjamah makanan sebelum keluar.

Ia berdasarkan hadith dari Anas Bin Malik yang diriwayatkan oleh Al-Bukhari yang menyebut : "Nabi SAW tidak keluar di pagi hari raya idil fitri sehinggalah Nabi SAW menjamah beberapa biji kurma..."

3) Memperbanyakkan Takbir dan bukan memperbanyakkan menonton TV dan bermain mercun ;

Seharusnya umat Islam jangan terlalu di sibukkan dengan aktiviti persiapan raya sehingga meninggalkan peluang takbir ini. Ini adalah penting bagi syiar Islam selain kalimah Takbir yang dibenci oleh Syaitan. Ad-Dar Qutni melaporkan bahawa apabila Ibn Umar r.a keluar di hari raya Idul Fitri, beliau akan berterusan bertakbir sehinggalah imam keluar untuk mengimamkan solat hari raya.

4) Mengucapkan selamat dan mendoakan antara satu sama lain ;

Tiada masalah untuk menggunakan apa jua kalimah, asalkan ianya mempunyai maksud yang sama. Bagaimanapun, kalimah yang digunakan di zaman baginda SAW adalah "Taqabbalallahu minna wa minkum" ertinya : Semoga Allah menerima amalan (amalan dan ibadat di Ramadhan) kami dan kamu".

Disebut dalam sebuah riwayat :

قال واثلة لقيت رسول الله يوم عيد فقلت تقبل الله منا ومنك قال نعم تقبل الله منا ومنك

Ertinya : Berkata Wathilah, Aku bertemu Rasulullah s.a.w pada hari raya dan aku katakan pada baginda "taqabballahu minna wa minka", baginda menjawab : Ya, taqabbalallahu minna wa minka" ( Al-Baihaqi, rujuk perbincangan di Fath Al-Bari, 2/446 )

5) Memakai pakaian terbaik yang ada ;

Walaupun demikian, perlulah mengikut kemampuan dan tiada pembaziran dibenarkan.

Tidak dibenarkan untuk menghina pakaian orang lain yang kurang indah dan mahal (kecuali pakaian seksi dan tidak menutup aurat memang di haramkan di dalam Islam).

6) Menukar jalan ke tempat solat (balik dan pergi) ;

Ia berdasarkan hadith dari Jabir r.a yang menyebut bahawa Nabi SAW biasanya menukar atau berbeza jalan pergi dan pulang apabila di hari raya" (Riwayat Al-Bukhari)

7) Berziarah dan merapatkan hubungan baik sesama Muslim sempena musim cuti yang diperolehi.


Sekadar Perkongsian ^^

Tuesday, August 9, 2011

Felt Craft

Assalamualaikum... nu abal? hehe.. nah, kali ni, byk lg felt kartun muncul.. ni la hasil peluh menitik (bkn hasil kerja tangan ka?) yg mampu disiapkan..huhu.. sory la costumer2 suma.. oder2 anda lmbt sket cyp coz sy pn bz sbgai sorg 'student' yg sangat 'cemerlang'..byk sgt keja n event d IPG..hahaha..nyway, njoy gmbar2 d bwh ni... =)))



RM 3 per items

order banyak leh dpt RM2.50 per items!!

pestaim wt nobita n sizuka 2..jadi ka? haha..


ni la barisan atlet yg memegang wtak angry birds.. -__-"..
patotla tym wat bnda ni sy mrah2..huhu



naa...ada nma d blkg mreka..he




ni x taw kluaran yg ke brapa ni..huhu

yg keychain soleh n solehah ni harganya ialah

RM 6.50 sepasang

mmg kerut lidah wat bnda ni..


end........ ^^v

sapa berminat bole bgtaw..

ni email:

farah_hawani@yahoo.com.my

Sunday, August 7, 2011

Andai ini Ramadhan Terakhir.....



Andai ini ramadhan terakhir. “

Andai ini ramadhan terakhir.
Apa mungkin hari raya akan terlintas dibenak kita?

Andai ini ramadhan terakhir.
Adakah kita masih akan sibuk memikirkan juadah berbuka puasa setiap hari?

Andai ini ramadhan terakhir.
Mampukah lagi, kita tidur lena diulit mimpi seperti ramadhan yang lalu?

Andai ini ramadhan terakhir.
Adakah tahap puasa kita hanya sekadar menahan lapar dan dahaga?

Andai ini ramadhan terakhir.
Pasti kita mahu menjadikan ramadhan ini moment terindah dalam hidup kita.

Andai ini ramadhan terakhir.
Tentunya kita mahukan pencapaian yang paling cemerlang untuk dibawa pulang.

Andai ini ramadhan terakhir.
Kita pasti mahu merebut peluang terakhir ini sebaik-baiknya.

Kita tak tahu,
adakah ini ramadhan terakhir atau akan adakah lagi ramadhan yang akan datang.
Namun yang pasti, tidak siapa dapat menjamin, kita akan bertemu ramadhan akan datang.

Muhasabahlah kembali,
Berapa ramai insan disekeliling kita yang dipanggil pulang sebelum sempat bertemu ramadhan kali ini..?

Tidak takut dan bimbang kah?
Andai ini ramadhan terakhir…..



وَلاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاَحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفًا وَطَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِينَ

Dan janganlah kamu berbuat kerosakan di bumi sesudah Allah menyediakan segala yang membawa kebaikan padanya dan berdoalah kepadaNya dengan perasaan bimbang (kalau-kalau tidak diterima) dan juga dengan perasaan terlalu mengharapkan (supaya makbul). Sesungguhnya rahmat Allah itu dekat kepada orang-orang yang memperbaiki amalannya.

Al-A'raf Ayat 56


Friday, July 22, 2011

DUNIA BARU

Assalamualaikum pembuka bicara...
sekian lama menyepi di arena blogger akhirnya aku kembali mengetuk2 kekunci keyboard laptop yang aku rasakan rindu ketukan ku selama ini..hehe.. so, anda sekalian, apa khabarnya? harap masih diberikan kesihatan dan kehidupan yang bahagia...

Dunia baru kali ini ingin berkongsi suatu hobi baru yang aku rasakan sangat menarik dan seronok!! nak tahu apa dia?? ni haa.......







so, ape pndpt korang? ngee~ (angkat2 kening)


Tuesday, February 8, 2011

Kecilnya Dunia


Assalamualaikum..


Kecilnya dunia..? boleh digambarkan pada realiti kehidupan manusia kini.. tak tahu nak cakap apa..just rasa dunia ni kecil sangat dengan bantuan teknologi2 moden era kini... kan2? well, harap dapat faham maksud entry untuk hari ni...

sekian.....

p/s: hari ni aq cakap kat entry agak formal sket sebab sedang mengalami kejutan hati (T___T)

Monday, February 7, 2011

Sekadar Lelaki Biasa

...السلام عليكم ورحمةالله وبركة...

Hari ni taknak cakap banyak..just nak share satu lagu yang best ni..

enjoyy n ambil makna..:))



FEELHONEY- SEKADAR LELAKI BIASA

Wajah nan rembulan,

Meruntun jiwaku,

Tiap bait tutur kata penuh keimanan,

Oh tetapi..

Diriku berbeda denganmu,

Aku hanya insan penuh kejahilan,

Adakah mungkin kan ku milik kasih atau sekadar di dalam hati..


Ya Allah,

Perkenankan doaku,

Jadikan ku halal baginya,

Menemani mimpi indahku..

Ku bertanya,

Adakah harus ku kata,

Ku sayang dia,

Ku cinta dia,

Siapalah aku sekadar lelaki yang biasa...

Sekadar lelaki biasa..


Aku tak bererti memiliknya,

Cukup sekadar doa,

Bahagia aku untuknya..


kalo nak dgr lagu dy, hah! korang g kat youtube then type "feelhoney-Sekadar lelaki biasa".. confirm enjoy!

selamat maju jaya feelhoney..!!

p/s: jangan lupa jenguk2 ELHAMZ skali k!

Saturday, February 5, 2011

Hujan Langit ke Lantai Bumi

Alhamdulillah atas rahmat yang Dikau kurniakan..bumi Kent disirami dengan renyaian hujan yang membersihkan segala noda...

@@#$$##@...eekk? ..................................
...........................................
...........................................................................
loading..................................................
...........................................................................................
..............................................................
.................................................................................................
.....................................................................................
...................................................
................................................................................................
................................................................................
..................................................................
........................................
.................................................................................................
.................................................................
........................................................................
.............................................................................................










haha..!! xtahu nk wat entry ape sebenarnya..









dah lama x wat entry..biasa lah, meskipun seorang blogger, tapi hampeh je sebab slalu ter'miss' nak sorotkan entry2 yang gilang-gemilang macam blogger2 lain.. (-_-)
xpe2..janji ade coret2 sket lah kan..hurmmm...
aku balik 2 hari awal ke kampus lepas cuti CNY 9 hari..
saje nak pulang awal (apekah?? assignment berlambak lagi! T_T) eekk?? xpe2.. sifat tenang di situ amat penting ye tuan-tuan dan puan-puan apabila anda mengalami kesulitan sebegini.. (ekk? sulitnye) .. apabila korang dah ter'last' minute nak wat assignment tuh, aku nak bagi tips sket camane cara nak atasi maslah korang tersebut..

1. korang kenalah rajin2 cari maklumat kat web dowwhh~ ayat-ayat dy tuh korang putarbelitkan jeww..ahaha.. tapi jangan putar belit fakta taww!! dilarang keras n dapat jahanam nanti.. nape kat web? haa..sebab korang leh copy+paste+oter sket2= siaappp..!! kalo nak rujuk buku lagi korang kena olah ayat then type satu2 lag lah dowwh... x ke leceyh.. tapi kalau terer type tak pe lahh.. sukati kan..

2. (kalau step 1 tuh x menjadi) ehemm2, tengok muka skett... (belek2 kat cermin).. tengok kaki pulak.. ni mesti muka n kaki bodek kan..?? haaa...ini lah masenye nak gunakan kelebihan korang tuh.. rajin2 kan lah diri korang pg jenguk2 member2 time diorang wat assiment..haa.. kalau bole sediakan pendrive sklai..(macam x bese je kan? hahaha).. dah kaki bodek, korang tahu lah ape nak buat.. ambik lah contoh assignment kengkawan dalam 3 or 4 orang ke..then korang adunkan dy sehingga menepati syarak..ehhh?? menepati citarasa pemeriksa yee.. sehingga jadi resipi lemak berkrim disukai ramai..

3. kalau korang tak suka cara ke 3 tuh, korang boleh jugak ambek assignment2 senior2 korang yang lebih otai..then, oter2 sket je yaww... ( ni dah pemalas tahap gaban nih!)


p/s: pastikan resipi assignment yang korang wat tuh resipi original taw! tak maww lah cetak rompak..woooooo! buuuuuuu!! hahah..

okeh.., selamat yaaa~

hujan-Sudirman

Hujan yang turun bagaikan mutiara
Berkilau bersinar berkerdipan
Subur menghijau bumi terbentang
Dan bayu berpuput lembut

Cinta yang bersemi
Diwaktu hujan turun
Menyirami ketandusan hati
Dan hujan turut mengiringi
Engkau pergi...

Selembut hujan bercurahan
Begitulah cinta ini
Semesra bumi yang disirami
Begitulah hati ini

Hujan yang turun bersama air mata
Bersama pedih, bersama rindu
Kau datang dan kau pergi jua
Rindu lagi...

~ aku suke lagu nih...sob2..T_T~

Wednesday, January 12, 2011

Sesi MemBAKAR Lemak 2


Assalamualaikum... hye para pmbaca yg budiman.. agak shari jugak aku tak hupdate belog ini kan.. tapi entry kali ni aku xnak cakap banyak,,just nak wat kesinambungan entry yang sebelum ni je.. cube teka tempat ape yang aku maksudkan nak pegi lagi tu,,?? jeng! jeng! jeng!..tengok ni..

taraaaa...Pagoda Tuaran!

Tempat paling tinggi kat Tuaran~

Aummmmm!!





OPs..tggu duluw.. nak taw sumthin x? mase nk blk dari Pagoda 2 kan, ada satu kejadian blaku kat member aku nih.. hah! nak taw ape..??

beliaw telah mengalami insiden putus sandel..ngeh3.. nk tegelak mase 2.. nasib baik ade pakcik2 yang memang ditugaskan untuk nk jahit2 sandal, kasut n macam2 lagi..he.. x lama dy betulkan sandal 2, dlm 10 minit cyap dah..hahahah.. btw, tenkiu hencik pakcik sb baiki sandal member aku nih.. beliaw terharu sangat.. (bwat2 cite..) ngee~

tadaaaa~

Sunday, January 9, 2011

Sesi MemBAKAR Lemak 1

Pagi Ahad yang indah ini aku bangun dengan penuh kesungguhan.. mana tak nya, pagi ni ada date dengan seseorang..ehem2.. lpas cyap2 ape smua, kitaorang pun kuar lah berjalan2 pg satu tempat ni..haaa..! pasar Tamu! (pasar minggu)..heheh..kalo korang nak tahu, kt Daerah Tuaran ni tiap hujung minggu je ada pasar tamu.. Sabah nih memang terkenal dengan pasar tamunya yang sangat besh! mana nak cari weyh...hee..berbalik kepada tajuk kat atas tuh, sesi membakar lemak yang dimaksudkan ialah sesi meronda2 pasar tamu nak cari bahan2 untuk menambah lemak..haha..ape ke jadah.. tapi kan, tapi kan,...kira ok lah tue.. jalan2 nak survey je dah ambik masa dkt sejam,..x beli lagi..x tmasuk masa nak jalan nak pegi ada 1 tempat tu lagi..sesi ni baguih ar untuk aku..tapi untu member sorang nih.. w00o..! minta maahaap..! dy ni dah kurus melidi dah..(jangan marah naa...)hehe.. ok lah, jom round2 ape yang ade kt Pasar Tamu Tuaran tempat aku menimba ilmu keguruan nih (ko ada..? angkat2 kening..hehey)


ni lah member aku tu ^^

okae, yang ni aku tak tahu ape pakcik2 encem ni dok borak.. *uhuk2*

nyam2.. rasa sekali pasti nak lagi..besh ^^

pisang2!!! sape nak pishanggg!!

ni jagung ye puan-puan.. hehey

Pasar Tamu dilanda kabus tebal..HELP!!

besh tak?? besh tak?? ^^

to be continue okae..daaa~



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...